25 de maig de 2020 25/5/20

Sanitat insisteix que cal evitar les aglomeracions per a tancar Mestalla

Sanitat insisteix que cal evitar les aglomeracions per a tancar Mestalla - (foto 1)

    El València CF intentarà apurar les poques opcions que existeixen que el Ministeri de Sanitat faça marxa arrere i permeta l'accés d'aficionats a l'estadi de Mestalla dimarts que ve en el partit de Champions League davant l'Atalanta. Les autoritats sanitàries van decidir la setmana passada que els esdeveniments esportius d'elit que enfrontaren a clubs espanyols amb clubs del nord d'Itàlia havien de disputar-se a porta tancada pel risc de contagi del ‘Coronavirus’ i per a evitar la mescla d'aficionats espanyols amb aficionats italians arribades des de zones de risc.

    Aquesta mesura que es va assegurar era “inamovible” per part de la consellera de sanitat, Ana Barceló va quedar coixa el dissabte a la nit quan el govern Italià va decidir tancar fronteres d'entrada i eixida en tota Llombardia i onze províncies més per a tractar de controlar un virus que ja deixa més de 300 morts al país transalpí. Els aficionats italians no podran vindre i per tant seria comprensible que es canviara la decisió inicial i es permetera accedir únicament als abonats valencianistes.

    En conéixer-se que els aficionats italians no podran vindre fins a València, el club de Mestalla va fer les consultes pertinents davant el Ministeri de Sanitat i ...

    Golsmedia

    Pujar