23 de setembre de 2020 23/9/20

Sandra Gómez visita les obres de la plaça de l'Arquebisbe Olaechea al barri de Sant Marcel·lí

Sandra Gómez visita les obres de la plaça de l'Arquebisbe Olaechea al barri de Sant Marcel·lí - (foto 1)
  • La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldessa ha manifestat que les obres finalitzaran aproximadament a mitjans de setembre

La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez, ha visitat la plaça de l'Arquebisbe Olaechea, en el barri de Sant Marcel·lí, per a «veure com marxen les obres de la remodelació i conversió en zona de vianants» d'esta plaça. Així mateix, ha manifestat que aquestes obres «exemplifiquen el projecte que estem impulsant de fer de València una ciutat de places, una ciutat d'espais comuns compartits on fer barri i on els seus veïns i veïnes tinguen punts de trobada».

Gómez ha recalcat que esperen donar per finalitzades les obres a mitjans de setembre, ja que coincidix amb les festes del barri de Sant Marcel·lí, al que ha afegit que «pot ser una ocasió excepcional perquè els seus veïns i veïnes puguen estrenar la plaça i veure quanta qualitat de vida i quantes aliances poden generar-se dins del barri gràcies a este tipus d'obres».

El nou espai públic, que compta amb un pressupost de 185.311,08 euros (IVA inclòs), estarà envoltat per un jardí, en el qual podran dur-se a terme activitats lúdiques, i inclourà zones de descans i de relació veïnal. La zona a convertir en zona de vianants és l'encreuament entre els carrers Arquebisbe Olaechea i Sant Marcel·lí, al barri del mateix nom, i els dos carrers que discorren a banda i banda de l'església: Dr. Royo Vilanova i Juan Perpiñá.

 

Pujar