30 de setembre de 2020 30/9/20

Sandra Gómez torna al treball després de l'atac de dos gossos perillosos

Sandra Gómez torna al treball després de l'atac de dos gossos perillosos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sandra Gómez torna al treball després de l'atac de dos gossos perillosos - (foto 2)

  Amb el braç en cabestrell i a l'espera dels resultats de la segona operació, Sandra Gómez ha représ l'activitat política després que fa unes setmanes fóra atacada per dos gossos perillosos que li van provocar greus ferides en una mà. La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València i candidata socialista a l'alcaldia a la ciutat, ha explicat que aquest dimarts acudirà al metge per a revisar com ha anat la segona operació.

  Però a pesar que estarà dos mesos de baixa hospitalària, Sandra Gómez no té pensat agafar-se la baixa laboral a causa de l'any que els espera: "Tenim una tasca molt important a la ciutat i cridar a la gent a la mobilització per a evitar que els radicals entre a l'Ajuntament", ha explicat la primera tinent d'alcalde. Per a l'edil socialista és "importantíssim" establir diàleg entre les forces progressistes i aconseguir un consens: "El PSOE és el partit que millor representa aqueix diàleg que es necessita".

  Precisament aquest dilluns s'ha produït la primera reunió de comité electoral per a establir el programa dels pròxims mesos per a la ciutat de València. En aquesta mateixa línia, Sandra Gómez ha presentat la campanya del PSPV per a la capital, un projecte que pretén arribar a tots els barris sota el paraigua de '#València sense limits'.

  És el nom d'aquesta campanya que, entre altres objectius, pretén universalitzar les cures, consolidar els avanços en matèria d'igualtat, establir un model de mobilitat per a la ciutat, potenciar la cultura i frenar els radicalismes: "València és una ciutat oberta, tothom té dret a dir i ser el que vulga", ha conclòs l'edil.

  Per a presentar aquesta campanya, el Partit Socialista durà a terme presentacions en diferents barris de la ciutat. Aquesta setmana estaran en Benicalap el dimecres i a la Malva-rosa el dijous, la setmana vinent passaran per Nou Moles i la Saidïa.

  Pujar