23 d’octubre de 2019 23/10/19

Sandra Gómez: “Quan nasca un bebé el primer regal que rebrà de l'Ajuntament serà un xec-llibre”

Sandra Gómez: “Quan nasca un bebé el primer regal que rebrà de l'Ajuntament serà un xec-llibre” - (foto 1)

  La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que una de les mesures que impulsarà des de l'alcaldia serà crear un xec-lliure perquè el “primer regal que reba un bebé del seu Ajuntament siga un llibre”.

  Així ho ha anunciat amb motiu de la celebració del Dia del Llibre en què l'ha posada en valor “el foment de la lectura com un dels hàbits més saludables que es poden inculcar als més xicotets”. Per això, ha remarcat és “fonamental que des de les administracions ho afavorim”.

  Sandra Gómez ha precisat que a través d'aquesta iniciativa els pares i mares rebran un xec amb motiu del naixement dels seus fills i filles perquè puguen canviar-los per un llibre infantil en les llibreries. I és que l'objectiu d'aquestes mesures és “enfortir els vincles” amb aquests establiments com a “espais de trobada amb la lectura”, ha ressaltat.

  “Un dels reptes als quals s'enfronta la nostra societat és que els més xicotets perden l'hàbit de lectura davant l'augment de l'oferta audiovisual”, ha exposat. Per això, ha subratllat que els socialistes “volem que quan nasca un xiquet o una xiqueta a la nostra ciutat el primer regal que reba del seu ajuntament siga un llibre”.

  ocultar
  Sandra Gómez: “Quan nasca un bebé el primer regal que rebrà de l'Ajuntament serà un xec-llibre”
  Pujar