29 de novembre de 2020 29/11/20
ENTREVISTA

Sandra Gómez (PSPV): “Quan està en joc retrocedir o avançar, decidim avançar”

Entrevista a la candidata a l'alcaldia de València del PSPV-PSOE, Sandra Gómez
Entrevista a la candidata a l'alcaldia de València del PSPV-PSOE, Sandra Gómez
  • elperiodic.com entrevista a la candidata socialista a l'Alcaldia de València, que parla sobre les seues principals propostes electorals

Videos
Qüestionari ràpid a... Sandra Gómez
Qüestionari ràpid a... Sandra Gómez
MÉS FOTOS
Sandra Gómez (PSPV): “Quan està en joc retrocedir o avançar, decidim avançar” - (foto 2)
Sandra Gómez (PSPV): “Quan està en joc retrocedir o avançar, decidim avançar” - (foto 3)

Continua la ronda d'entrevistes d'elperiodic.com, i aquesta vegada ho fa amb la candidata del PSOE a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez. Durant l'entrevista la candidata es va mostrar disposada a representar a “tots i a totes”, allunyada de la dreta però també de la “esquerra excloent”.

Després dels resultats de les eleccions del passat 28 d'abril, que van donar als socialistes 10 diputats en Les Corts, Gómez va assegurar que els valencians “tornarem a votar perquè València és una ciutat inclusiva i oberta”. “Quan està en joc retrocedir o avançar decidim avançar”, va indicar convençuda.

La socialista també va exposar durant l'entrevista els principals punts del seu programa, com el desenvolupament d'una mobilitat sostenible però sense “criminalitzar a la gent que necessita el vehicle”, o la necessitat de posar els barris en el mapa de València amb desenvolupaments com una xarxa de *escoletes municipals, extraescolars gratuïtes o centres de dia. Gómez va parlar així mateix d'una València feminista i diversa, en la qual inclourà si arriba a l'Alcaldia una Agència d'Ocupació dedicada especialment a les dones per a ajudar-les en la cerca de treball.

A més, segons va explicar la candidata, el seu programa inclou entre les seues prioritats un model de turisme respectuós integrat en els barris i que aborde la problemàtica dels apartaments turístics il·legals.

Pujar