24 d’octubre de 2019 24/10/19

Sandra Gómez dóna la benvinguda al model de ciutat 30 i demana més agilitat amb el sharing

Sandra Gómez dóna la benvinguda al model de ciutat 30 i demana més agilitat amb el sharing - (foto 1)

  La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha donat la benvinguda “al model de ciutat 30” que impulsen els socialistes i ha ressaltat que l'ordenança de mobilitat incloga l'al·legació que va presentar la seua formació perquè els autobusos de l'EMT “establisca parades segures per a les usuàries que se senten amenaçades”.

  Gómez, que ha valorat en aquests termes l'aprovació de l'ordenança de mobilitat en la Comissió d'Urbanisme, ha emplaçat a la Regidoria de Mobilitat a “determinar el nombre de vehicles de sharing que poden operar a la ciutat” amb l'objectiu que València “avance en la mobilitat sostenible igual que estan fent altres ciutats com Madrid o Barcelona”.

  En aquest sentit ha recordat que els socialistes han impulsat l'ordenança fiscal des de la delegació d'Hisenda i ha reclamat “agilitat” per a “donar resposta a un fenomen que ja està funcionant a la ciutat i requereix d'una regulació i ordenació de l'espai públic”.

  Sandra Gómez ha avançat que per al pròxim mandat “una de les grans apostes del Partit Socialista” serà regular el sharing”. Segons ha explicat, es tracta de “una via alternativa per a ajudar-nos a fer de València una ciutat més sostenible i amable.

  ocultar
  Sandra Gómez dóna la benvinguda al model de ciutat 30 i demana més agilitat amb el sharing
  Pujar