26 de setembre de 2020 26/9/20

El rugbi nacional i internacional se cita a València amb l'IV Torneig Infantil Pantera

El rugbi nacional i internacional se cita a València amb l'IV Torneig Infantil Pantera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El rugbi nacional i internacional se cita a València amb l'IV Torneig Infantil Pantera - (foto 2)

  La ciutat de València acull este cap de setmana l'IV Torneig Internacional de Rugbi Infantil Pantera en el qual equips de xiquets i joves competiran al costat d'equips històrics europeus de la seua categoria en el Poliesportiu Quatre Carreres, al carrer Ángel Villena. Un torneig que, en la seua passada edició va reunir  4.500 persones relacionades amb l'esport de la pilota ovalada.

  El torneig està dirigit a clubs, escoles de rugbi i col·legis tant nacionals com internacionals, i consta d'una fase de grups per categories. Una vegada completat este període amb la celebració de tots els encreuaments per grups, s'iniciaran les fases finals amb els quarts de final, semifinals i finals.

  Els equips nacionals es dividixen en les categories de S6, S8, S10, S12 i S14, mentre que els equips estrangers que no s'acullen a este sistema de categories, com els equips britànics, seran diferents com els  U7 que jugaran en categoria S8, els U9 en S10, els U11 en S12 i els U13 en S14.

  El dissabte 27 d'abril començarà el torneig amb les categories de S6 a S14 que es desenvoluparan entre les 10.30 hores i les 17.00 hores de la vesprada. El diumenge 28 d'abril continuaran jugant els diferents equips entre les 10.00 hores i les 14.30 hores en els dos camps del poliesportiu. El mateix diumenge es farà lliurament de medalles i trofeus a les categories més majors mentre que tots els xiquets de la categoria S6 i S8 tindran medalla i se'ls entregarà en acabar els seus partits.

  Este IV Torneig Internacional de Rugbi Infantil ‘Pantera’ se celebra en memòria de la figura de Jorge Diego García Garcerán ‘Pantera’, jugador i entrenador dels Abelles, que va aconseguir mantindre a l'equip en l'elit del rugbi espanyol convertint-lo en un dels clubs de referència d'Espanya.

  Pujar