26 de setembre de 2020 26/9/20

Ribó urgeix a canviar la legislació laboral perquè "genera pobresa i inestabilitat"

Ribó urgeix a canviar la legislació laboral perquè "genera pobresa i inestabilitat" - (foto 1)
  • L'alcalde ha rebut hui el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, amb motiu de la celebració a València del 43 Congrés Confederal del sindicat, que reunirà 1.200 delegats

MÉS FOTOS
Ribó urgeix a canviar la legislació laboral perquè "genera pobresa i inestabilitat" - (foto 2)

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut hui a l'Ajuntament el secretari general del sindicat UGT, Pepe Álvarez, i ha subratllat la necessitat de canviar l'actual legislació laboral «perquè només produïx misèria i inestabilitat en la ciutadania». Tots dos representants han assenyalat la importància que les lleis redunden en el benestar de les persones.

Ribó s'ha reunit amb el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, i el secretari general de la UGT-PV, Ismael Sáez, amb motiu de la celebració a València, prevista per a al novembre de 2020, del 43 Congrés Confederal de la Unió General de Treballadors. L'alcalde ha expressat la seua satisfacció per esta trobada, i ha mostrat la disponibilitat i suport del consistori per a la seua celebració.

Després de la trobada, l'alcalde de València ha manifestat el seu convenciment de «la necessitat de canviar les lleis laborals i l'actual Estatut dels Treballadors, que estan generant elevats nivells de pobresa i d'inestabilitat laboral». «Es percep en els carrers: problemes d'habitatge, desocupació, inestabilitat…, per la qual cosa és necessari canviar la legislació, ja que la qualitat i l'estabilitat en el treball són condicions imprescindibles per a tindre una societat on tot el món puga desenvolupar-se», ha argumentat el primer edil.

«EL MÉS IMPORTANT SÓN LES PERSONES»

Ribó ha recordat que «per a este govern el més important són les persones, i la primera condició perquè les persones puguen gaudir dels seus drets és que tinguen condicions laborals dignes».

En termes semblants s'ha manifestat el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, qui ha agraït el suport de l'Ajuntament a la celebració del Congrés Confederal d’UGT a la nostra ciutat. La trobada, ha explicat el responsable sindical, reunirà durant quatre jornades, al voltant de 1.200 persones de les quals 200 seran convidats internacionals. «Serà una convocatòria de culminació de tot el procés de canvis interns d'estructura i consolidació de les noves organitzacions posades en marxa els últims anys», ha explicat Álvarez, qui ha apel·lat a la necessitat de «parlar dels problemes de ciutadans i ciutadanes i de les alternatives davant els nous reptes que planteja la societat tecnològica i digital en la qual vivim, així com aspectes com la reducció de les jornades laborals, la formació permanent de treballadors i treballadores, el manteniment de l'estat del benestar o el finançament del sistema de pensions».

Pujar