elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ribó demana no mesclar alcohol i conducció per Nadal: "Es pot anar i tornar de sopar sense agafar el cotxe"

Ribó demana no mesclar alcohol i conducció per Nadal: "Es pot anar i tornar de sopar sense agafar el cotxe"
  • Davant l'arribada dels sopars d'empresa prèvies a les festes, l'alcalde ha afirmat que “és molt greu ajuntar alcohol i conducció”

Un dels temes en els quals s'ha treballat amb especial atenció durant la Junta Local de Seguretat de València, que ha sigut presidida per l'alcalde de València, Joan Ribó, i en la qual han participat, entre altres, la Delegada del Govern, Pilar Bernabé i el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha sigut l'augment dels accidents de trànsit provocats pel consum d'alcohol al volant.

Referent a això, i davant l'arribada dels sopars d'empresa prèvies a les festes, l'alcalde ha afirmat que “és molt greu ajuntar alcohol i conducció”, i ha afirmat que “qui no respecte aquest assumpte ha de saber que es pot trobar en qualsevol moment amb un control policial. No volem víctimes per culpa del consum d'alcohol al volant”. Segons ha indicat l'alcalde “a València es pot anar i tornar a qualsevol sopar o a qualsevol lloc sense necessitat d'utilitzar el vehicle privat”.

Durant les festes nadalenques, al voltant de 300 nous policies locals reforçaran la seguretat a la ciutat. Un operatiu especial que a més de reforçar les mesures de seguretat en els actes tradicionals com la Nit de cap d'any i la cavalcada, augmenta els controls d'alcoholèmia i crea un operatiu per a previndre la violència de gènere.

Pujar