30 de maig de 2020 30/5/20

Ribó: “Continuem les Falles d'una manera absolutament normal”

Imatge de la mascletà d'este dimecres
Imatge de la mascletà d'este dimecres
  • L'alcalde de València reitera que les falles continuen amb normalitat respecte a l'alerta per coronavirus

L'alcalde de València, Joan Ribó, reitera que les falles continuen amb normalitat: mascletá, planta i tots els esdeveniments fallers segueixen avant malgrat l'alarma pel coronavirus. Preguntat per això, l'alcalde ha insistit aquest dijous que, de moment, des del Ministeri de Sanitat no se'ls ha informat de res: “Continuarem amb les falles de manera absolutament normal”, insisteix el primer edil.

Recordem que Sanitat ha informat en el balanç d'aquest dijous al matí que són ja tres els morts per coronavirus a Espanya, i 234 els contagiats. Respecte a l'última víctima mortal, ha sigut una dona de 99 anys a Madrid, recordem que el primer va ser un home de 69 anys a meitat de febrer a València i el segon, un home de 82 anys aquest dimecres a Biscaia.

Mentrestant, continuen degotant les confirmacions per COVID-19 a Espanya: Galícia i Aragó han confirmat els seus primers contagis, per la qual cosa només queden Múrcia, Ceuta i Melilla lliures del virus de moment. En total, ja hi ha més de 234 contagiats, tres d'ells xiquets, encara que Sanitat descarta tancar els col·legis.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar