22 de setembre de 2020 22/9/20

Ribó agilitzarà la convocatòria del ple extraordinari quan es presente tota la documentació

    La sessió plenària extraordinària a l’Ajuntament de València perquè es faça efectiva la incorporació d’una nova regidora “es convocarà de forma immediata tan prompte com la candidata presente al consistori tota la informació necessària”. Així ho ha comunicat l’alcalde, Joan Ribó, en referència al ple amb què conclourà el relleu de l’exregidor i ex primer tinent d’alcalde, Joan Calabuig.

    “Des d’Alcaldia hi ha la intenció d’accelerar al màxim este procés per a poder iniciar el nou curs polític com més prompte millor”, ha afirmat Ribó, qui ha indicat que s’està a l’espera de les declaracions que ha de fer la candidata, Anaís Menguzzato, per a poder fer la convocatòria.

    La documentació necessària que ha d’aportar, segons indica la Junta Electoral Central és: la declaració sobre causes de possibles incompatibilitats, on especifique qualsevol activitat que li proporcione o li puga proporcionar ingressos; la declaració sobre béns patrimonials, on incloga els béns i drets que integren el seu actiu i també el passiu en el moment de signar la declaració; el règim econòmic de dedicació, on la candidata haurà d’exposar el règim a què vol acollir-se.

    Tan prompte com tota la documentació es presente en la Secretaria General es procedirà a la convocatòria del ple extraordinari, que haurà de fer-se almenys dos dies hàbils abans de la seua celebració.

    Pujar