20 de novembre de 2019 20/11/19

Cs es reuneix amb les empresàries valencianes per a conéixer les seues necessitats i reivindicacions

Cs es reuneix amb les empresàries valencianes per a conéixer les seues necessitats i reivindicacions - (foto 1)
  • Les diputades María Muñoz i Sara Giménez aborden assumptes com la conciliació, els impostos i la situació laboral dels autònoms

La candidata al Congrés per València i diputada nacional, María Muñoz, i la diputada en Corts Generals Sara Giménez s'han reunit aquesta vesprada a València amb membres de l'Associació d'Empresàries i Professionals de València EVAP, “per a conéixer de primera mà quines són les necessitats i reivindicacions de les dones empresàries”.

En aquest sentit, en la reunió s'han abordat assumptes com la conciliació familiar, els impostos o la situació de les dones autònomes, entre altres. Així, les associades de EVAP han pogut plantejar tant a Muñoz, presidenta de la Comissió d'Economia en el Congrés, com a Giménez, portaveu d'Igualtat en la Cambra, els seus dubtes entorn d'aquests assumptes i han realitzat propostes perquè siguen estudiades, al que s'han compromés les representants de Ciutadans.

Al final de la reunió tant Muñoz com Giménez han destacat que Cs “és un partit que des del primer moment s'ha compromés amb els autònoms i famílies i l'objectiu és continuar avançant i escoltant per a poder treballar en què la conciliació, sobretot de les dones autònomes, puga ser una realitat”.

També han abordat temes com l'alta fiscalitat dels autònoms i les propostes que Ciutadans porta en el seu programa electoral per a disminuir la càrrega fiscal de les famílies. En aquest sentit, Muñoz ha explicat a les associades de EVAP que una de les principals reformes proposades per Cs és tant el suport a la natalitat com a les famílies, “alguna cosa que no és possible sense unes polítiques adequades que afavorisquen la conciliació i la igualtat real entre homes i dones”.

Segons ha destacat la candidata per València, a més, “cal baixar els impostos a les famílies i suprimir impostos com el de Successions tal com ja s'ha fet en les comunitats on governa Ciutadans”.

ocultar
Cs es reuneix amb les empresàries valencianes per a conéixer les seues necessitats i reivindicacions
Pujar