elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vox reuneix centenars de persones a València per demanar la dimissió de Pedro Sánchez

Vox reuneix centenars de persones a València per demanar la dimissió de Pedro Sánchez
  • A Alacant també s'ha convocat una manifestació

MÉS FOTOS
Vox reuneix centenars de persones a València per demanar la dimissió de Pedro Sánchez - (foto 2)
Vox reuneix centenars de persones a València per demanar la dimissió de Pedro Sánchez - (foto 3)

Centenars de valencians han participat aquest diumenge en la concentració convocada per VOX i Solidaritat per exigir la dimissió de Pedro Sánchez i el seu Govern “per la greu crisi política, econòmica i social a què han portat al nostre país”. Vox ha denunciat que Ribó ha intentat boicotejar l'acte fent coincidir diversos actes a la mateixa Plaça de l'Ajuntament i apujant el volum de la megafonia mentre es llegien els manifestos de VOX i Solidaritat.

El diputat nacional de VOX, Ignacio Gil Lázaro, ha llegit el manifest de VOX i ha destacat que “Espanya que pateixen una greu crisi política, econòmica i social que llasta el seu dia a dia i les perspectives de futur de les properes generacions”.

El diputat, que ha estat interromput en nombroses ocasions pels aplaudiments dels presents, ha destacat que “Pedro Sánchez va arribar a la Moncloa amb una mentida. Ha traït els espanyols en recolzar-se en comunistes, separatistes i filoterroristes. El president del 'Govern més social' és el màxim responsable del deteriorament dels pilars de la nostra societat, de la unitat de la nació i de la liquidació del benestar dels espanyols. Un govern que ha lliurat els carrers a delinqüents, encoratjant l'efecte crida, el multiculturalisme i que ha posat al carrer violadors”.

Per part seua, el coordinador provincial de Solidaritat, Sergio Pastor, ha estat l'encarregat de llegir el manifest del sindicat Solidaritat i ha destacat que “L'economia fa temps que va deixar d'estar al servei del bé comú. Avui només hi ha misèria, tancament de negocis, deslocalització d'empreses i competència deslleial”.

“És impossible estalviar. L'ocupació escasseja, és precari i els salaris baixos. Avui és més difícil que mai poder trobar un habitatge assequible per formar una família i la seguretat ha esdevingut un bé de luxe”.

A l'acte de protesta han participat també el President de VOX València, José María Llanos, el portaveu municipal de VOX, Pepe Gosálbez, el diputat provincial Joaquín Alés, diputats, regidors, el secretari Provincial de VOX, càrrecs orgànics, el Coordinador Regional de Solidaritat, Luis Peris, el coordinador provincial Sergio Pastor i altres representants del sindicat.

Els assistents han corejat slogans com “Sanche dimisión”, “Viva España” i han demanat eleccions ja.

Manifestació a Alacant

A Alacant, centenars de persones s'han reunit a les portes de l'Ajuntament de la capital de la Costa Blanca per protestar igualment. L'acte ha estat presentat i acomiadat per la presidenta de VOX a Alacant i portaveu del partit a les Corts Valencianes, Ana Vega Campos, actuant així com a amfitriona dels centenars de simpatitzants, afiliats i càrrecs orgànics de la província que han estat presents a la concentració, en què es van llegir sengles manifestos aclamats pels nombrosos assistents amb crits de “Sánchez, vés-te'n ja!”, un dels lemes de la concentració, i d'altres exigint la celebració d'eleccions generals anticipades.

Pujar