26 de setembre de 2020 26/9/20

Restriccions de trànsit en el centre este divendres per la celebració de la carrera de Sant Silvestre

Restriccions de trànsit en el centre este divendres per la celebració de la carrera de Sant Silvestre - (foto 1)
  • Els talls començaran a les tres de la vesprada i està previst que unes 20.000 persones participen en la popular competició

Entre les huit i les nou de la nit de demà divendres tindrà lloc una nova edició de la popular carrera de Sant Silvestre, amb la qual milers d'aficionats a l'esport comencen a celebrar el cap d'any. La competició partirà del carrer de Xàtiva, davant l'institut Lluís Vives, i tindrà la seua meta en la plaça de l'Ajuntament, després de recórrer un trajecte que passarà pels carrers de Guillem de Castro, de la Blanqueria, del Pintor López, de la Ciutadella i de la Pau.

El muntatge de la meta en la plaça de l'Ajuntament començarà a les tres de la vesprada, amb el tall de dos carrils de circulació entre els carrers de la Sang i del Periodista Azzati. A les cinc, este tram quedarà completament tallat. Així mateix, a partir de les sis es tallarà al trànsit la plaça entre els carrers Roger de Lloria i de les Barques. El transport públic i els residents podran passar des de Periodista Azzati pel carril dret en direcció cap a Roger de Lloria fins a les set de la vesprada.

A causa de les necessitats del muntatge d'eixida, a partir de les sis de la vesprada quedaran tallats 2 o 3 carrils de la dreta del carrer de Xàtiva, a l'altura del Convent Jerusalem. A les sis i mitja, el muntatge es traslladarà als carrils de l'esquerra del mateix carrer i el trànsit quedarà desviat pel carrer d'Alacant. Quan isca la carrera, quedaran tallats, a més, els túnels de la vora dreta de l'antic llit del Túria.

Depenent de la densitat del trànsit, podrien tallar-se, a més, el carrer de Colón, a l'altura de Porta de la Mar, i el carrer Russafa des de la Gran Via de Marqués del Turia. Ja cap a les set de la vesprada, es tallarà definitivament tota la circulació tant pel carrer de Xàtiva com per Russafa. L'eixida de l'aparcament dels grans magatzems del carrer del Pintor Sorolla serà pel carrer de Cerdà de Tallada, en sentit contrari cap a Colón, mentre que el trànsit que circula pel carrer de Bailén podrà anar cap a Pelai per un carril habilitat en el carrer de Xàtiva que se senyalitzarà mitjançant tanques.

Pujar