15 d’octubre de 2019 15/10/19

Reobrin les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal

Reobrin les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal - (foto 1)
  • L'Ajuntament d'Alboraia també anuncia la reobertura de la platja de la Patacona

  • Torna a estar autoritzat el bany aquest dissabte després dels resultats satisfactoris de les anàlisis de l'aigua

L'Ajuntament de València ha procedit fa uns minuts a autoritzar el bany a les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal, després dels resultats satisfactoris de les anàlisis realitzades pels serveis tècnics del Consistori. L'Ajuntament d'Alboraia també ha anunciat la reobertura de la platja de la Patacona.

Aquestes anàlisis de l'aigua demostren que el seu estat torna a ser òptim, després de les proves realitzades per l'Ajuntament, a través dels quals s'ha procedit a l'obertura al bany a les platges del Cabanyal i de la Malva-rosa. 

«El nostre compromís és el d'oferir unes platges excel·lents i una qualitat de l'aigua molt bona», ha explicat la regidora en funcions de Platges, Pilar Soriano.

L'Ajuntament anunciava aquest divendres que es restringia el bany a les platges de la Malvarosa i el Cabanyal temporalment i per precaució, davant una anàlisi rutinària fet per la Conselleria de Medi Ambient que ha donat uns resultats no òptims. Els resultats no venien produïts per les obres de reparació que s'estan realitzant en l'emissari de Vera, i tot semblava indicar que ve d'algun punt de la Platja de la Patacona, segons fonts del consistori.

Funcionaris tècnics de les delegacions de Platges i del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de València es van desplaçar aquest divendres fins a la Patacona per a comprovar i determinar quina és la causa d'aquestes anàlisis de la Conselleria.

«Tenim el compromís d'oferir unes platges d'excel·lència i amb una qualitat de l'aigua molt bona, per això, si les condicions no són les millors, i amb la responsabilitat com a bandera, preferim aplicar un tancament temporal al bany. Anirem informant de les successives anàlisis que anem realitzant. El bany podrà tornar a gaudir-se quan les qualitat de l'aigua siga tan bona com sempre», ha informat Soriano.

ocultar
Reobrin les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal
Pujar