27 de novembre de 2020 27/11/20

Reobri al bany la platja de Pinedo

    La regidoria de Platges ha obert ja, de nou, el bany en la platja de Pinedo, després que les anàlisis d'aigiua dutes a terme en el dia d'ahir hagen donat resultats de qualitat habituals, com qualsevol altre dia. La regidora de Platges, Pilar Soriano, ha dit que «l'objectiu de l'Ajuntament –en este episodi produït per causes externes a nosaltres- ha sigut en tot moment garantir la seguretat en el bany a totes les persones i, per això, no hem dubtat en cap moment en posar la bandera roja quan ha calgut, així com en informar públicament i de manera transparent de cada novetat que s'ha anat produint».

    La regidora Soriano ha volgut agrair la tasca realitzada tant als tècnics de platges de l'Ajuntament de València com a l'equip de Creu Roja que té contractat l'Ajuntament per al servici de vigilància de les nostres platges i que "com sempre, han dut endavant el seu treball de manera exemplar".

    Soriano ha explicat que ahir ja no s'observava cap anomalia a nivell d'olfacte, però que, així i tot, per una qüestió de prevenció, es va decidir mantindre la bandera roja fins que es conegueren els resultats de les anàlisis de l'aigua este matí. "Els resultats han tornat a donar condicions excel·lents de l'aigua i confirmen que ha sigut una incidència puntual que ha durat tan sols 24 hores. La regidoria ha aplicat el protocol d'actuació de manera impecable, ràpida i àgil". Així, des de les 10 hores d'este matí la platja de Pinedo ha tornat a quedar oberta al públic.

    Sobre els comentaris d'ahir del Partit Popular, Soriano ha dit que "parlen, com és habitual, des del desconeixement; més val que es dediquen a regularitzar la seua situació dins de l'Ajuntament, que amb el saqueig que va dur a terme el Partit Popular de València en la depuradaora de Pinedo durant anys, els valencians i valencianes ja n'hem tingut prou. De fet, continuem pagant-ho mes rere mes en les factures de l'aigua".

    Pujar