5 de juliol de 2020 5/7/20

Ramon Vilar assegura que el PP és “poc de fiar” en matèria fiscal

Ramon Vilar assegura que el PP és “poc de fiar” en matèria fiscal - (foto 1)

  El regidor del grup municipal socialista i membre de la candidatura de Sandra Gómez a l'Alcaldia de València, Ramon Vilar, ha assegurat que el Partit Popular és “poc de fiar” en matèria fiscal Ramón Vilar perquè recorda que “va estar recollint firmes contra la pujada de l'IVA i quan va governar, el va pujar al 21 per cent”.

  En aquests termes ha valorat la proposta del PP de “baixar l'IBI al comerç tradicional i a les petites i mitjanes empreses”. “A les persones autònomes se'ls ajuda pagant-los pels treballs que presten”, ha asseverat i, en aquest sentit, ha ressaltat que l'Ajuntament “ha aconseguit millorar els seus ingressos congelant els impostos com el IBI gràcies a que s'ha millorat la recaptació”.

  A més, ha manifestat que el suport a les empresa “es demostra estant al dia en el pagament de factures als proveïdors”. “Ja no és notícia que complim amb uns excel·lents períodes mitjans de pagament (se situen en 2,1 dies), ja que hem aconseguit consolidar uns períodes més que raonables”,  ha manifestat Vilar ha posat en valor que així és com l'Ajuntament “impulsa el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d'ocupació, i es converteix en motor de l'economia local”.

  Ha recordat que quan va començar l'actual equip de govern “es va trobar amb un Ajuntament que abonava les facturesper damunt dels 100 dies”. A més, ha precisat que el deute generat pel PP “va obligar l'Ajuntament a acollir-se a un pla d'ajust del qual hem aconseguit eixir abans d'hora gràcies a la bona gestió econòmica que hem impulsat els socialistes”.

  El Ministeri d'Hisenda va imposar en 2012 un pla d'ajust als  consistoris més endeutats però Ramón Vilar ha reivindicat que “en només tres anys i gràcies a una gestió econòmica exemplar, els socialistes hem tret a València del forat que va generar el PP”.

  Pujar