elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quan i on veure el gran castell de focs artificials aquest dimarts a València?

Quan i on veure el gran castell de focs artificials aquest dimarts a València?
  • Hi haurà servei de metro i tramvia durant la nit

Aquest dimarts 8 d'octubre tindrà lloc el XL Festival de Pirotècnia València a les 00.00 (ja del dia 9) amb motiu de la celebració del dia de la Comunitat Valenciana. Com és tradició, no faltarà la pirotècnia en aquesta jornada i per això la nit s'il·luminarà a València en aquesta cita amb la pólvora.

Tindrà lloc als jardins del Túria, concretament entre els ponts de l'Exposició i de les Flors. Organitzat per l'Ajuntament i la Diputació de València, és un dels actes més destacats que se celebren durant aquests dies per la festivitat del 9 d’Octubre.

El castell serà a càrrec de Pirotècnia Caballer FX. Pots consultar la programació completa per a aquests dies ACÍ.

La Generalitat oferirà servei de metro i tramvia la nit del dimarts

La Generalitat facilitarà amb el servei nocturn de Metrovalencia la mobilitat de milers de persones, que es preveu acudisquen en transport públic, al Festival de Pirotècnia la nit del dimarts 8 al dimecres 9 d’Octubre.

En aquesta ocasió, en estar en funcionament la circulació nocturna de metre i tramvia per ser vespra de festiu, el 9 d'Octubre, el servei que es prestarà als usuaris serà molt més complet que en altres edicions, atés que el nombre d'unitats, les freqüències, les destinacions i les últimes circulacions es milloraran de manera notable respecte d'altres anys.

D'aquesta forma, el servei nocturn previst per Metrovalencia circularà fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar l'accés i retorn a l'esdeveniment pirotècnic.

Pujar