24 de novembre de 2020 24/11/20

El PSOE promet que posarà en marxa una xarxa d'aparcaments públics a València

El PSOE promet que posarà en marxa una xarxa d'aparcaments públics a València - (foto 1)
  • Pretenen solucionar els problemes per a estacionar que es donen en barris com Cabanyal, Sant Marcelino, Natzaret, Orriols, Nou Moles i Malva-rosa

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que València comptarà amb una xarxa d'aparcaments públics en altura en els barris de Cabanyal, Sant Marcel·lí, Natzaret, Orriols, Nou Moles i Malva-rosa.

Gómez ha explicat que “aquests aparcaments pretenen solucionar els problemes per a estacionar que es donen en aquestes zones i tindran caràcter reversible per a albergar espais dotacionals d'ús públic, si en el futur es redueix el nombre de cotxes en el barri”.

Pla “per a calmar” el trànsit

Gómez ha concretat el seu pla per a “calmar el trànsit”, una altra de les mesures que es presenten en matèria de mobilitat. “Tenim un pla per a reduir el trànsit de València. En primer lloc, apostant pel transport elèctric compartit. Apostant, a més, per reduir la velocitat als nostres carrers a 30 km/h, per a evitar així reduir més carrils i que es produïsquen més embossos”, ha assenyalat.

Així mateix, Gómez preveu augmentar la inversió en el transport públic de la ciutat: en l'EMT, “augmentant el nombre de vehicles i les freqüències, millorant les connexions entre els barris i posant en marxa un títol de transport metropolità. També apostant pel metre, obrint la línia 10 que connecte Natzaret amb tota València i sobretot que per fi puguem tindre un servei públic nocturn de metre que ens permeta viatjar en aquest mitjà de transport durant tota la nit”, ha defensat.

Totes les propostes, incloses les de mobilitat, es poden consultar de manera detallada en el mapa interactiu de Google Maps que han elaborat els socialistes valencians per a donar a conéixer les seues mesures concretes per a cada barri: http://valenciasenselimits.com/

Pujar