27 de novembre de 2020 27/11/20

El projecte ‘València, ciutat de places’ arriba a Massarrojos amb la reurbanització de les places d’El Soñador i de la Llotgeta

El projecte ‘València, ciutat de places’ arriba a Massarrojos amb la reurbanització de les places d’El Soñador i de la Llotgeta - (foto 1)
  • Sandra Gómez: “Hem recuperat espai públic on abans aparcaven cotxes”

MÉS FOTOS
El projecte ‘València, ciutat de places’ arriba a Massarrojos amb la reurbanització de les places d’El Soñador i de la Llotgeta - (foto 2)

El projecte ‘València, ciutat de places’ ha arribat a Massarrojos amb la reurbanització de les places d’El Soñador i de la Llotgeta, que la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha visitat este matí. “Hem recuperat espai públic on abans aparcaven cotxes”, ha indicat l’edil, qui ha recordat que el condicionament d’este entorn es completarà amb la rehabilitació del refugi antiaeri de Massarrojos, que té accés des de la plaça d’El Soñador.

“Volem generar nous espais compartits en tots els barris i pobles de la nostra ciutat”, ha explicat la responsable de Desenvolupament Urbà. “Sens dubte, Massarrojos té una falta important de llocs comuns i llocs de trobada, per això, on abans aparcaven cotxes hem creat dos grans places, la plaça d’El Soñador i la plaça de la Llotgeta”.

Estos dos espais es troben “dins d’un enclavament històric de Massarrojos” en estar pròxims a l’església, la Casa del Rellotge, la vivenda on estiuejava Nicolau Primitiu Gómez Serrano i “el que serà el nou refugi de Massarrojos”, que s’està rehabilitant per “posar de manifest la nostra memòria i la nostra història més recent com a ciutat”.

Gómez ha destacat que el projecte ‘València, ciutat de places’ ha arribat a este poble del nord. “Hem recuperat un gran espai que abans era un espai a l’aire lliure on aparcaven cotxes i que hui podran disfrutar tots els xiquets i xiquetes del poble de Massarrojos i tots els seus veïns”.

Pujar