20 de gener de 2021 20/1/21

Primers passos de la “nova normalitat” fallera

Primers passos de la “nova normalitat” fallera - (foto 1)
  • La directiva de Junta Central Fallera es reuneix amb les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor

MÉS FOTOS
Primers passos de la “nova normalitat” fallera - (foto 2)

La vesprada d’ahir va ser una jornada intensa i carregada d’emocions. Amb la “nova normalitat” és el moment d’iniciar la maquinària fallera, i per això el President de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, juntament amb la seua directiva, van voler reunir-se amb les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor perquè pogueren conéixer-se, intercanviar opinions, i començar a poc a poc amb l’activitat fallera.

A la reunió, l’assessor de Presidència Javier Tejero, la Secretària General Carmen Blasco, i les noves Vicepresidentes Cristina Estévez, Amparo Sospedra, Maria Tomás, Lucía Morales i Inma Guerrero, van presentar-se a les xiques amb les qui compartiran un any intens i sens dubte, diferent. Les directives van voler presentar a les xiques els projectes que faran a cadascuna de les seues àrees, i les Corts d’Honor i FFMMV els explicaren les seues vivències i inquietuds.

Sens dubte una trobada il·lusionant amb la qual es comença a treballar per poder planificar tot el calendari faller d’unes desitjades Falles 2021.

Pujar