elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Primer discurs oficial de Nerea López com a Fallera Major Infantil de València 2022

Primer discurs oficial de Nerea López com a Fallera Major Infantil de València 2022
  • "Fallers, falleres, hem tornat! Visca València i visquen les Falles!"

MÉS FOTOS
Primer discurs oficial de Nerea López com a Fallera Major Infantil de València 2022 - (foto 2)
Primer discurs oficial de Nerea López com a Fallera Major Infantil de València 2022 - (foto 3)

Aquest dijous ha tingut lloc la Proclamació de les Falleres Majors de València 2022, Carmen Martín i Nerea López. No et perdes el primer discurs oficial de Nerea López com a màxima representant infantil de les Falles 2022. Ací ho teniu:

"Bona vesprada a totes i tots.

Qui anava a dir-me que després de dos anys tan estranys i difícils estaria hui ací fent el discurs de proclamació com a Fallera Major Infantil de València. No pot haver més alegria dins del meu cor.

Em sent com si m'hagueren tocat amb una vareta màgica i després del malson de la covid tot estiguera tornant a agafar color.

Estic il·lusionada i agraïda per ser jo enguany l'encarregada de representar als xiquets i xiquetes de València i de poder tindre el privilegi de conéixer més a fons esta festa que tant estime i m'apassiona.

Diu la meua família que el més important és ser agraït en esta vida.

Per això, en aquesta aventura vull donar les gràcies als representants de 2020 i 2021 per la seua força i esperit de superació, sobretot als del meu sector "La creu coberta", companys i companyes d'il·lusions dels que m'emporte una bonica amistat.

Gràcies a totes les persones que van fer possible unes falles tan especials i inoblidables a setembre perquè per fi poguérem tancar el cicle. A tota la meua comissió "Enginyer Josep Sirera-Pius IX" per recolzar-me en tot moment i voler-me tant.

Poder passar la preselecció i conéixer les 72 companyes extraordinàries amb les quals vaig compartir unes setmanes fantàstiques va ser una experiència que mai oblidaré.

Escoltar el meu nom a la Fonteta ja va ser un regal màgic i compartir aquest somni amb estes 12 xiquetes increïbles que formen la meua cort d'honor i les seues famílies em fa sentir afortunada i privilegiada. Adela, Alba, Carmen Calduch, Carmen Gimenez, Carla Alcocer , Carla Vicente, Cayetana, Daniela, Isabel, Patri, Sara i Valentina, espere que passem un any extraordinari i recordeu, que juntes formem un gran equip!

I amb la responsabilitat que comporta este càrrec, pense esforçar-me perquè junt amb Carmen, la millor companya d'aventures que em podia haver tocat puguem representar i deixar molt alt el nom de València i de les falles per allà on anem.

Gràcies sobretot a tota la meua família i amics per estar sempre, per ajudar-me a anar complint somnis, per la seua estima i recolzament, sobretot als meus pares Noelia i kiko i a la meua iaia Mercedes.

I gràcies al jurat, per fer-nos tan divertides estes setmanes i que, més que proves hagen paregut aventures. Gràcies per confiar en mi i per donar-me el regal més bonic que poguera imaginar.

Fallers, falleres, hem tornat!! Visca València i visquen les Falles!"

Pujar