elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Primer discurs oficial de Carmen Martín com a Fallera Major de València 2022

Primer discurs oficial de Carmen Martín com a Fallera Major de València 2022
  • "Si hi ha un casal on entre tothom, aquest, són les Falles", ha dit la recentment proclamada Fallera Major de València 2022

MÉS FOTOS
Primer discurs oficial de Carmen Martín com a Fallera Major de València 2022 - (foto 2)

Aquest dijous ha tingut lloc la Proclamació de les Falleres Majors de València 2022, Carmen Martín i Nerea López. No et perdes el primer discurs oficial de Carmen Martín com a màxima representant de les Falles 2022. Ací el tens:

"Bona vesprada il·lustríssim alcalde de València, president i directiva de JCF, autoritats, Belleses del foc d'Alacant, Reines de les festes de Castelló, Carla i Consuelo i Corts d'honor. Bona vesprada fallers i falleres.

Encara que tinc el plaer de ser jo la que es dirigisca a vosaltres aquesta vesprada, aquestes paraules naixen de tretze persones unides per una mateixa il·lusió: l'amor per les falles.

Hui ens sentim afortunades i agraïdes per començar a viure un any de somni, possible gràcies a l'incansable treball i esforç de les diferents administracions i del col·lectiu faller que han fet possible la celebració de les falles al setembre. Unes falles que han demostrat que els fallers i les falleres estem fets d'un material incombustible i etern, capaços d'alçar-nos davant les adversitats i ser l'espill on puguen reflectir-se totes les festes culturals a escala nacional i internacional.

Esta aventura també és gràcies a set membres d'un jurat que ha confiat en nosaltres per ser Cort d'Honor i Fallera Major de València i no sols això, ha fet que 72 dones estiguen unides per l'estima a les nostres tradicions. Sou increïbles.

Vull aprofitar per a animar-vos a tots a gaudir amb nosaltres de la nostra festa, respectant totes les recomanacions sanitàries que fan possible que el cicle faller continue.

I permeteu-me que em dirigisca ara a la meua comissió Falla Poeta Alberola Totana, sector i agrupació Olivereta. Des den ben menuda m’heu trasmés la importancia d’esta forma de vida, les falles.És un honor per a mi poder representar-vos i dur amb orgull del vostre nom per tots els llocs on vaja

Per finalitzar, tan sols em queda demanar-vos que torneu a il·lusionar-vos perquè València es mereix un 2022 ple d'alegria, de sentiment per les nostres Falles, per la nostra cultura i tradició... perquè si hi ha un casal on entre tot el món, eixe, són les Falles".

Pujar