elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentades les noves equipacions de la Selecció i Professionals

    La botiga d’intersport del Parc Ademús acollia en la vesprada d’ahir la signatura del conveni de col.laboració a tres bandes entre la Federació de Pilota Valenciana, Intersport i ACERBIS, per a uniformar la pilota valenciana, concretament, per a vestir als membres de la selecció de pilota i als jugadors professionals tant de raspall com d’escala i corda.

    L’acte va comptar amb la presència de Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota, Alonso Muñoz Picó, Gerent d’Intersport en València i Juan Fco. Mas Mataix, Director Comercial d’Acerbis Espanya. Les tres parts mostraven la seua satisfacció després de signar allí mateix el conveni que els lligarà durant les dues pròximes temporades.

    A més, van fer de models per un dia, en la posada de llarg de les noves equipacions, els jugadors professionals Puchol, Moltó, Raül i Brisca, així com els convocats el passat cap de setmana amb motiu de la trobada Basco-valenciana, per les categories inferiors de la selecció Julio d’Alginet, Jose Luis de Benidorm, Saxa d’Orba, Amparo de Moncada i Victòria de València. A més, varen estar acompanyats pels tècnics Pasqual Sanchis “Pigat”, Ana Belén Giner i Ismael Vidal “Fageca”.

    Pujar