elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja pots seguir tota l'activitat de les Falleres Majors de València 2022 en el seu compte institucional d'Instagram

Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre
Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre
  • Els comptes de Carmen Martín i Nerea López estan actives en @falleramajordevalencia i @falleramajorinfantildevalencia

MÉS FOTOS
Ja pots seguir tota l'activitat de les Falleres Majors de València 2022 en el seu compte institucional d'Instagram - (foto 2)
Ja pots seguir tota l'activitat de les Falleres Majors de València 2022 en el seu compte institucional d'Instagram - (foto 3)

Les Falleres Majors de València, Nerea López Maestre i Carmen Martín Carbonell, estrenen este divendres els nous comptes institucionals de les màximes representants de la festa de les Falles a la xarxa social Instagram. Les falleres i els fallers ja poden seguir-les a @falleramajordevalencia i @falleramajorinfantildevalencia.

Es tracta de dos noves finestres mitjançant les quals les FFMMV, amb la delegació de Mitjans i Comunicació, podran oferir directament al món faller l’actualitat del seu dia a dia, els seus actes i visites, així com altres moments destacats, amb la finalitat de potenciar i engrandir la seua figura, que és referent per a tot el món faller.

Els dos perfils seran utilitzats a partir d’ara cada exercici faller per les màximes representants de les Falles, de forma que s’aniran construint una història any rere any. Estos dos nous aparadors se sumen a l’acabat d'estrenar compte de Junta Central Fallera a Tik Tok.

Les dos iniciatives s’emmarquen en l’objectiu que persegueix la delegació de Mitjans i Comunicació d’ampliar l’entorn social i les finestres a les quals les Falles estan presents en el món digital.

La vicepresidenta tercera de Junta Central Fallera i responsable de l’àrea de Mitjans i Comunicació, María Tomás, ha destacat que esta iniciativa suposa una “nova finestra al món per a fer que la figura de les Falleres Majors de València tinga un valor afegit” i ha remarcat la importància de la mateixa perquè “són un espill per a molta gent tant a nivell nacional com internacional i també les millores ambaixadores de la festa de les Falles”.

Pujar