31 de maig de 2020 31/5/20

El positiu en coronavirus de València no va viatjar amb el València CF

El positiu en coronavirus de València no va viatjar amb el València CF - (foto 1)
  • L'home va fer escala a Pisa i d'allí va viatjar pel seu compte fins a Milà per a gaudir del partit

El periodista esportiu infectat per coronavirus roman ingressat a l'Hospital Clínic de València i, segons fonts de la conselleria, “es troba bé”.

De moment l'home de 44 anys roman aïllat en una habitació de l'hospital valencià, a l'espera que es reben els resultats d'una segona prova. Una decisió que segueix els protocols establits i compartits per totes les CCAA i la Unió Europea.

“De moment, no hi ha més novetats sobre aquest assumpte” ha afirmat Ana Barceló en declaracions als mitjans de comunicació, en les quals a més ha posat en valor el seguiment dels protocols establits i enviant un missatge de tranquil·litat a la ciutadania: “La sanitat valenciana està preparada”.

El contagi

Segons fonts de Sanitat, pel que sembla el contagi s'hauria produït durant la visita a la ciutat italiana on l'ara ingressat va romandre durant dos dies. Una dada que li diferencia de la resta de l'afició els qui van ser i van tornar en el mateix dia.

A més, l'home no va viatjar amb aqueix grup d'afeccionats si no que ho va fer pel seu compte i fins i tot llogue un cotxe per a desplaçar-se de Pisa a Milà.

Els símptomes haurien començat a aparéixer el dia 25, moment en el qual de va activar el protocol. Hui dia 27 és quan s'ha confirmat el que és el segon cas de coronavirus en la Comunitat

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar