25 de novembre de 2020 25/11/20

La Policia Local de València alça 83 actes per infringir el toc de queda

La Policia Local de València alça 83 actes per infringir el toc de queda - (foto 1)

  Primera nit de toc de queda en la Comunitat i amb ella, el primer balanç. La regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València ha destacat la responsabilitat de la ciutadania durant la primera del toc de queda decretat per la Generalitat Valenciana per a frenar la propagació de la pandèmia.

  De fet, la Policia Local de València va alçar anit 83 actes per restricció de la mobilitat i va denunciar únicament a tres locals. Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) van detindre a quatre persones.
  “La primera nit ha sigut francament tranquil·la, la ciutadania ha demostrat una vegada més un comportament exemplar i responsable que serà decisiu durant les pròximes setmanes per a frenar la propagació de la pandèmia” ha assenyalat *Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana a l'Ajuntament de València

  A la sala *Cise del 092 van entrar 24 reclamacions per sorolls en domicilis que van ser ateses per patrulles de la Unitat de Convivència i Seguretat. A partir de la 01.00, hora en la qual entrava en vigor el decret aprovat per la Generalitat Valenciana, totes les patrulles operatives van circular amb prioritaris i panells indicadors on informaven de l'inici del toc de queda. Es van establir controls en diferents emplaçaments, en un en el pont de l’Assud d’or es van controlar un total de 18 vehicles i es van alçar set actes.

  “És necessari reduir la mobilitat i és quasi obligatori reduir al mínim les nostres relacions socials perquè sinó som capaces passarem a una fase amb moltes més restriccions, molt més complicada i això és una cosa que no volem. L'augment de contagis de la Covid té a veure amb un model de comportament. Si desplacem aqueixos comportaments a altres hores del dia no estarem avançant res enfront de la Covid” ha indicat Cano qui ha tornat a apel·lar a la responsabilitat individual perquè, com ha assenyalat, “és fonamental perquè ens estem jugant molt en la lluita

  contra la pandèmia, no sols la pressió hospitalària sinó la pressió sobre el nostre futur” ha assenyalat el responsable de Seguretat en el consistori.

  Pujar