25 de setembre de 2020 25/9/20

La Policia deté a un home després de retindre i espentar presumptament a la seua exparella

La Policia deté a un home després de retindre i espentar presumptament a la seua exparella - (foto 1)
  • El supòsit agressor i la víctima havien mantingut una relació de huit mesos en la qual ella havia patit maltractaments

Un home de 43 anys va ser detingut la passada nit del dijous per la Policia Local de València per un delicte de violència de gènere després que presumptament retinguera i espentara en reiterades ocasions a la seua exparella, de 33 anys, en plena avinguda Gaspar Aguilar. Allí es trobaven tres joves que van ser testimonis dels fets i van contactar immediatament amb la Policia per a declarar que havien observat com un home retenia del braç a una dona a la qual també havia espentat repetidament.

Quan els agents es van desplaçar a l'avinguda van trobar a una dona que van definir com “visiblement nerviosa, plorant i amb símptomes evidents de molta ansietat”. Al seu costat es trobava qui va declarar ser la seua exparella. Va ser llavors quan un dels testimonis va manifestar a la Policia que una estona abans, quan els seus amics i ell tornaven a la seua casa, van poder constatar com el presumpte autor dels fets sacsava i agarrava a la dona, que demanava ajuda.

La víctima va assegurar que havia mantingut una relació de huit mesos amb el presumpte agressor i que durant aqueixa etapa ell s'havia mostrat “agressiu” i fins i tot havia arribat a agredir-la físicament. Ella va decidir posar fi a la relació però, segons va poder saber la Policia, des de llavors ell la “assetja” i la segueix a tots els llocs als quals ella es dirigeix sovint, des del seu domicili fins al seu lloc de treball.

Pujar