25 de setembre de 2020 25/9/20

Des de hui ja es poden presentar projectes de foment de la participació ciutadana i l’associacionisme

Des de hui ja es poden presentar projectes de foment de la participació ciutadana i l’associacionisme - (foto 1)

  Hui s'ha publicat al BOP les bases de la nova convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes per al foment de l'associacionisme i la participació ciutadana, i a partir de hui ja es poden presentar els projectes d'este àrea. Amb estes subvencions, des de la Regidoria de Participació ciutadana i acció veïnal s’aposta per «continuar fomentant l’associacionisme i els processos de participació ciutadana per mitjà d’estes subvencions amb un import total de 215.000 euros».

  Esta convocatòria pública té tres línies d’actuació: fomentar la dinamització i vertebració de la vida col·lectiva als barris i districtes, fomentar els processos de participació ciutadana i l’elaboració i difusió d’estudis per part de les entitats socials per a visibilitzar la seua història o alguna causa. Cada entitat social que es presente pot elegir una d’estes línies.

  La convocatòria està oberta a qualsevol entitat social o associació que realitzen projectes, programes o accions per fomentar l’associacionisme i la participació ciutadana als nostres barris. Amb esta subvenció es pretén reforçar el moviment veïnal i associatiu de la ciutat i possar-ho en valor.

  Per fomentar la participació de les entitats i el seu acompanyament, la secció de participació ciutadana ha planificat la realització de 10 tallers formatius, que varen començar el passat 22 de maig i finalitzaran el 3 de Juny. A més, les entitats podran demanar l’assistència tècnica del personal tècnic de la secció de participació durant el període de presentació per rebre informació o fer consultes.

   

  Pujar