16 de gener de 2021 16/1/21

Podem recorrerà València en un bus faller per a “fomentar la fraternitat pròpia de l'esperit faller”

Podem recorrerà València en un bus faller per a “fomentar la fraternitat pròpia de l'esperit faller” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Podem recorrerà València en un bus faller per a “fomentar la fraternitat pròpia de l'esperit faller” - (foto 2)

  Podem Valéncia posarà en marxa el divendres nit un bus faller que recorrerà la ciutat de València fent parades en diferents casals en una activitat que busca fomentar la fraternitat pròpia de l'esperit faller.

  El bus eixirà a les 22.30 hores des de la falla de Lepanto/Guillem de Castro i recorrerà fins a 14 falles entre les quals es troben la falla NaJordana, la Falla de Doctor Sanchís, la falla de Arrancapins, o la Falla de Mosens Sorell.

  Lluny de la massificació i turistificació pròpia d'aquestes festes, la qual cosa es busca des de l'organització habitada és “aprofundir en les arrels de la festa valenciana, amb el casal com a element creador de germanor i comunitat entre els veïns i les falles com a element vertebrador d'una identitat pròpia que configura ciutat i valencianitat”.

  D'altra banda, des de Podem València han manifestat el seu “total desacord” amb la denegació de permís per part de l'Ajuntament per a la realització dels Falles Populars i combatives, lamentant que per això no podran realitzar les quinta parada que estava programada en el recorregut.

   

  Pujar