20 de setembre de 2020 20/9/20

Podem afirma que "el règim de corrupció del PP valencià segueix enfonsant-se"

Podem afirma que "el règim de corrupció del PP valencià segueix enfonsant-se" - (foto 1)

    El secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha afirmat avui després de la imputació en la trama de finançament il·legal de les campanyes electorals de 2007, 2011 i 2015 del exvicealcalde de València, Alfonso Grau i de l'actual tresorera del PP nacional, Carmen Navarro, que "el règim de corrupció del PP valencià segueix enfonsant-se".

    Estañ ha destacat que és necessari "consolidar un projecte alternatiu perquè no tornen en 20 anys" i ha criticat que "la ciutat de València va ser el mas de Barberá i Grau; pensaven que ells eren l'Estat i que la seua voluntat era la llei".

    Quant a la imputació de l'actual tresorera del PP, Podemos ha lamentat que "de cinc tresorers que ha tingut el PP al llarg de la història, cinc han sigut imputats per corrupció; tot tresorer del PP acaba imputat per corrupció" i lamentablement, en aquesta ocasió també aquesta trama té com a escenari a València.

    Així mateix, ha afegit que "ja ningú dubta que la corrupció xopava cada pam de poder del PP". "Ara –ha afegit- hem d'acabar amb el model social del Partit Popular que heretem".

    Pujar