20 de setembre de 2020 20/9/20

La platja de la Malva-rosa acull la sexta i última miniolimpiada de la temporada 2018-2019

La platja de la Malva-rosa acull la sexta i última miniolimpiada de la temporada 2018-2019 - (foto 1)
  • També se celebren altres esdeveniments esportius com la Raid Júnior Aventura, la Volta a la Platja València, la IV Carrera Solidària per la Integració i el Big Yoga Festival

MÉS FOTOS
La platja de la Malva-rosa acull la sexta i última miniolimpiada de la temporada 2018-2019 - (foto 2)
La platja de la Malva-rosa acull la sexta i última miniolimpiada de la temporada 2018-2019 - (foto 3)

La platja de la Malva-rosa acull demà, dissabte 1 de juny a partir de les 9.00 hores, la sisena i última miniolimpiada de la temporada 2018-2019. Així mateix, també se celebra durant este cap de setmana la Raid Júnior Aventura Escolar València 2019, la Volta a la Platja València, la IV Carrera Solidària per la Integració Alter València i el Big Yoga Festival.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària, de sis i set anys, poden participar en jornades de caràcter lúdic i educatiu, així com gaudir d'activitats multiesportives amb l'arribada de la sisena i última miniolimpiada d'esta temporada, que se celebra demà, dissabte 1 de juny, a les 9.00 hores a la platja de la Malva-rosa.

Durant la jornada de demà, també se celebra la Raid Júnior Aventura Escolar València 2019 en el Complex Cultural La Petxina i al parc de Capçalera de 9.00 a 14.00 hores, en la qual cent xiquets i xiquetes procedents de col·legis de primària, ESO i Batxillerat poden realitzar proves de destresa, orientació i escalada en rocòdrom.

Així mateix, esta vesprada, a partir de les 20.00 hores a la platja de la Malva-rosa, se celebra la Volta a la Platja València, mentre que el proper diumenge 2 de juny, tindrà lloc la IV Carrera Solidària per la Integració Alter València, amb l'objectiu de commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. La carrera, que comença a les 10.00 hores, té com a eixida i meta els voltants del Pont Nou d’Octubre.

Per a finalitzar, durant estos tres dies, se celebra la tercera edició del Big Yoga Festival, que té lloc a l'esplanada de la Marina de València, amb professors experts de diferents nacionalitats.

Pujar