10 de juliol de 2020 10/7/20

Plans per a gaudir del cap de setmana a València

Plans per a gaudir del cap de setmana a València - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Plans per a gaudir del cap de setmana a València - (foto 2)
  Plans per a gaudir del cap de setmana a València - (foto 3)

  L'arribada del cap de setmana i del bon temps fa que el cos ens demane buscar plans diferents amb els que poder aprofitar al màxim cada minut lliure que tenim. És per això, que des d'elperiodic.com et proposem una sèrie de plans per a gaudir de la ciutat de València i els seus voltants, i traure-li tot el partit als teus dies de lliures. A continuació, una xicoteta selecció del que no has de perdre't:

  - Balla al ritme de la música dels 90

  El festival i la festa ‘90s Homenatge a la Ruta’ descompta les hores per a arrancar la seua edició 2019, el tret d'eixida de la qual es donarà a les 17 hores de demà, dissabte, en la Marina Sud de València.

  Presentat per Raúl Antón i Bartual, té pràcticament penjat el cartell de no hi ha entrades, i reunirà els dj i artistes que van fer ballar a milers de persones en les mítiques discoteques de València de la ruta en els anys 90.

  -  Nits del Folk

  «Les Nits de Folk es consoliden en la renovació de la Gran Fira com una oportunitat per a retrobar-nos amb la cultura d'arrel valenciana de ‘eixir al fresc”. Per a aquest cap de setmana, les propostes són molt variades, i arranquen hui divendres a partir de les 20.00 hores, amb la XI Trobada de Colles de Dolçaina i Tabal de la Ciutat de València.

  El dissabte a les 19.00 hores estan programades les *muixerangues de la *Fira, amb un recorregut que s'iniciarà en la plaça de la Verge, i passarà de nou pel carrer del *Micalet, la plaça de la Reina, Sant Vicent i Maria Cristina fins a confluir en la plaça del Mercat, on a les 20.00 hores hi haurà una exhibició davant la Llotja.

  A les 20 hores, la plaça del Patriarca acollirà el concert ‘De banda a banda del Mediterrani’, amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ahmed Touzani, dins del festival Serenates, mentre que a les 22.30 hores la plaça de la Verge acollirà el Sarau de la Fira, amb balls valencians participatius, als quals està convocada tota la ciutadania que vulga acostar-se i aprendre a ballar, des de les 20.30 hores.

  - Dreamhack

  Si eres un afeccionat dels videojocs no pots deixar de visitar Fira València en els pròxims dies. Més de 55.000 visitants, 3.000 participants en la seua zona LAN i la major velocitat instal·lada en un festival de esports a Espanya: 20 gigues. Aquestes rotundes xifres consoliden a DreamHack València com la major competició internacional de professionals de esports que se celebra enguany a Espanya.

  La desena edició d'aquest certamen tindrà lloc del 5 al 7 de juliol en Fira València i ocuparà més de 30.000 metres quadrats del recinte firal.

  - Regata de vaixells bojos en La Marina

  Vaixells Bojos és el nom de la primera regata d'artefactes flotants que se celebrarà en La Marina de València aquest dissabte 6 de juliol. L'esdeveniment consisteix en una curiosa i divertida competició nàutica, apta per a tots els públics, on cada equip participarà disfressat i tripulant la seua pròpia embarcació casolana i tematizada.

  Pràcticament no hi ha normes ni límits per a la construcció de cada “vaixell”, excepte els que marque la pròpia imaginació.

  - Fira d'atraccions de València

  Un any més la fira d'atraccions de València obri les seues portes instal·lant-se en el llit del riu Túria amb quasi una vintena de propostes per a majors i xicotets.

  L'horari d'obertura és des de les 18 hores i el tancament serà a la una de la matina en el cas dels diumenges, i les dues de la matina els divendres dissabte i vespres de festiu.

  Una xicoteta guia de plans per a gaudir d'un cap de setmana diferent sense eixir de la ciutat de València.

  Pujar