23 de setembre de 2020 23/9/20
Els barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre tindran també modificacions en el trànsit per la celebració de la 40a Volta a Peu

La Plaça de l’Ajuntament tornarà a ser dels vianants el diumenge que ve

  Com cada últim diumenge del mes, la plaça de l'Ajuntament es tancarà al trànsit per a convertir-se en un espai reservat al trànsit de vianants. A més, el mateix dia tindrà lloc la celebració de la 40a Volta a Peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre, cosa que implicarà determinades accions de regulació del trànsit de vehicles i de persones en estos barris.

  La plaça de l'Ajuntament es tancarà al trànsit el diumenge que ve, dia 25, l’últim del mes, i com és habitual, únicament es permetrà l'accés a residents, autobusos urbans i taxis. S'habilitarà un carril provisional que unirà els carrers del Periodista Azzati i de Roger de Lloria.

  Cal tindre en compte també que l'accés a la plaça de la Reina a partir de la intersecció amb els carrers de la Pau i del Marqués de Dosaigües serà també exclusiu per als veïns, EMT i taxi. I, de la mateixa manera, l'accés a la plaça de Sant Agustí serà pels carrers de Xàtiva i Sant Vicent Màrtir.

  40a VOLTA A PEU A SANT MARCEL·LÍ I SANT ISIDRE

  A més, el diumenge que ve, amb motiu de la celebració de la 40a Volta a Peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre, es tancarà el trànsit entre els carrers de Campos Crespo i de Gaspar Aguilar a partir de les 7.00 hores.

  La prova atlètica es desenvoluparà entre les 9:00 i les 10:15 hores, de manera que la normalitat en la circulació quedarà restablida a l'acabar la Volta.

  Pujar