30 de novembre de 2020 30/11/20

La Pirotècnia Nadal-Martí dispara la mascletà d'aquest dissabte

La Pirotècnia Nadal-Martí dispara la mascletà d'aquest dissabte - (foto 1)
  • Segueix en directe a través d'elperiodic.com totes les mascletaes d'aquestes Falles 2020

Pirotècnia Nadal-Martí, fundada en 1932 i l'única que queda a L'Olleria, serà l'encarregada de la mascletà d'aquest dissabte 7 de març. Els germans Nadal destaquen per protagonitzar el tret de l'Exaltació de la Fallera Major Infantil de València en 2019.

La Plaça de l'Ajuntament s'omplirà un dia més per a gaudir de la pólvora en un espectacle en el qual el material es distribuirà al voltant de la plaça creant un efecte d'anell i combinant efectes com a trons, xiulets o volcans de color, entre altres.

Al balcó de l'Ajuntament al costat de les Falleres Majors, Consuelo Llobell i Carla García, estarà el president de les Corts, Enric Morera i Català; representants de la Federació de Persones Sordes; i la directora general de la Fundació Per Amor a l’Art, Susana Lloret Segura.

En directe

Segueix en directe cadascuna de les mascletàs d'aquestes Falles 2020 a través de la web d'elperiodic.com. Tots els dies a partir de les 13.55 podràs viure l'espectacle pirotècnic com si estigueres en la mateixa Plaça de l'Ajuntament.

Per a veure-ho en directe fes clic en ací .

Pujar