elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pilar Bernabé portarà la Reial Senyera el 9 d'Octubre

Pilar Bernabé portarà la Reial Senyera el 9 d'Octubre
  • La regidora socialista mostra el seu agraïment: "Aquest any va dedicat a l'esforç del poble valencià"

Ja es coneix qui portarà la Senyera el proper 9 d'Octubre en la Processó Cívica que recorrerà els carrers de València el Dia de la Comunitat Valenciana. La capdavantera és Pilar Bernabé, tinent d'alcalde i regidora de Desenvolupament Econòmic, Esports i Gent Gran.

La regidora socialista ha mostrat el seu agraïment a la vicealcaldessa Sandra Gómez: "És tot un honor". A més, Bernabé ha destacat que és un any molt especial perquè és "l'any de l'retrobament" de la Reial Senyera amb la ciutadania després de tants mesos complicats.

En aquest sentit, ha recordat que el poble valencià ha fet un gran exercici d'esforç i responsabilitat, mantenint una actitud exemplar i per això, "el 9 d'octubre celebrarem també aquesta responsabilitat. Aquest any més que mai va dedicat a l'esforç de el poble valencià ".

Pilar Bernabé portarà la Reial Senyera en un dia tan especial per als valencians com ja ho van fer Joan Ribó el 2015, Fernando Giner el 2016, Maria Oliver el 2017, Sandra Gómez en 2018, María José Catalá en 2019 i Narcís Estellés en 2020.

Pujar