elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Paloma Eroles: "Sóc partidària d'avançar la Cremà perquè hi ha més gent, sobretot xiquets"

Entrevista amb Paloma Eroles Martínez, candidata a Fallera Major de València 2022
Entrevista amb Paloma Eroles Martínez, candidata a Fallera Major de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major de València 2022 i fallera de la comissió Comte Salvatierra Cirilo Amorós - Mercat de Colom

MÉS FOTOS
Paloma Eroles: "Sóc partidària d'avançar la Cremà perquè hi ha més gent, sobretot xiquets" - (foto 2)
Paloma Eroles: "Sóc partidària d'avançar la Cremà perquè hi ha més gent, sobretot xiquets" - (foto 3)
Paloma Eroles: "Sóc partidària d'avançar la Cremà perquè hi ha més gent, sobretot xiquets" - (foto 4)
Paloma Eroles: "Sóc partidària d'avançar la Cremà perquè hi ha més gent, sobretot xiquets" - (foto 5)

Continuem coneixent a les candidates a Fallera Major de València 2022 en aquestes entrevistes amb elperiodic.com i ara és el torn de Paloma Eroles Martínez, de la falla Comte Salvatierra Cirilo Amorós - Mercat de Colón. Paloma té 25 anys, va estudiar magisteri infantil i primària i ara mateix és professora i tutora en un col·legi de València.

Com aficions, a Paloma li agrada ixir a passejar per la natura amb els seus gossos i fer ceràmica. Per descomptat, les falles són la seua gran passió, ens explica: "Per a mi falles són tot l'any, les juntes que fem els divendres i en què ens vam quedar a sopar són sagrades".

Si haguera de triar un acte, es quedaria amb la Plantà: "És un moment molt bonic i estem tots molt contents perquè encara queden moltes falles per davant".

Sobre la possibilitat de canviar o avançar alguns actes, Paloma és partidària d'avançar la Cremà: "Hem pogut veure més gent aquest any i els xiquets han pogut quedar-se fins al final". Per Paloma ser Fallera Major de València seria una gran alegria: "És el meu gran somni com a valenciana i fallera".

Pujar