10 de desembre de 2019 10/12/19

Pablo Casado fa campanya a València el dia de la Comunitat

Pablo Casado fa campanya a València el dia de la Comunitat - (foto 1)
  • El líder del Partit Popular s'ha compromés a aprovar un nou model de finançament autonòmic si governa

MÉS FOTOS
Pablo Casado fa campanya a València el dia de la Comunitat - (foto 2)

Han sigut molts els polítics que s'han deixat veure aquest 9 d’Octubre a València amb motiu del dia de la Comunitat. Un dels protagonistes ha sigut sens dubte Pablo Casado, el líder del Partit Popular, qui s'ha compromés a aprovar un nou model de finançament autonòmic si governa.

Casado també ha promés que donarà suport “sense fissures” al sector de l'automoció i barallarà pels interessos del camp, en relació a les principals reclamacions que llancen els valencians durant aquests dies. En aquesta mateixa línia, detalla que si governa millorarà les infraestructures en la Comunitat.

Així s'ha pronunciat Pablo Casado en l'acte institucional del 9 d’Octubre que s'ha celebrat en el Palau de la Generalitat. El líder del PP ha felicitat hui a tots els valencians i ha participat en la posterior baixada de la Senyera des de l'Ajuntament i en la processó cívica. 

Per part seua, la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha lamentat que el *President de la Generalitat, Ximo Puig, “no haja reivindicat hui el canvi de finançament autonòmic” i ha afirmat que els valencians “no podem tindre institucions ni autogovern si no tenim els diners necessaris, suficient i que ens correspon”.

ocultar
Pablo Casado fa campanya a València el dia de la Comunitat
Pujar