Castellano

Ocupació a València: ALDI contractarà més de 200 persones a València i Llevant

Ocupació a València: ALDI contractarà més de 200 persones a València i Llevant
  • Les contractacions es faran al llarg d'aquest any a la Comunitat Valenciana

ALDI segueix consolidant el seu creixement a Espanya i incrementarà la seua plantilla un 17% fins a finalitzar l'any. Durant el segon semestre de 2021, la cadena de supermercats té previst contractar més de 1.000 col·laboradors i col·laboradores per fer front al seu fort pla d'expansió nacional que està duent a terme des de començaments d'any. D'aquestes contractacions, el 22% es concentren a la Comunitat Valenciana i la zona de Llevant, amb la incorporació prevista de més de 220 professionals.

Les més de 1.000 incorporacions previstes per a la segona meitat de 2021 es realitzaran per donar suport al fort pla d'expansió i creixement de la companyia, que té previst aquest 2021 créixer al nord de país, reforçant la seua presència al País Basc i arribant per primera vegada a Galícia durant l'últim trimestre del l'any. En concret, el 37% de les noves contractacions es concentraran a Madrid; el 25%, a Catalunya i Balears; el 22%, a la Comunitat Valenciana i la zona de Llevant; i el 11%, a Andalusia.

D'aquesta manera, la companyia consolida la seua aposta per Espanya i la seua presència en aquestes zones estratègiques on té la intenció de seguir creixent. A dia de hui, ALDI ja compta amb més de 800 col·laboradors a la zona de València i té previst incorporar més de 220 professionals a la regió durant la segona meitat de 2021.

Al tancament del primer semestre del 2021, ALDI suma una plantilla de pràcticament 6.000 professionals a tot Espanya, amb l'objectiu de tancar l'any amb prop de 7.000 col·laboradors i col·laboradores. L'important volum de contractacions evidència el fort creixement que està experimentant la companyia, que es troba en plena fase d'expansió al nostre país, on ja suma 342 establiments, una superfície comercial de més de 360.000 m² i té previst obrir al voltant de 40 nous supermercats durant 2021.

ALDI, en ple pla d'expansió i creixement a Espanya

A més del creixement comercial d'ALDI, la cadena de supermercats es troba en plena fase de creixement logístic a Espanya, on té previst ampliar la seua superfície logística en més d'un 50% en els propers dos anys.

La companyia compta actualment amb 109.400m² de sòl logístic en territori nacional i ha anunciat el seu pla per construir un nou magatzem de més de 31.000 m2 a Sagunt (València) amb l'objectiu de donar suport al seu creixement a la zona de Llevant i de l'arc mediterrani. Durant la primera meitat d'aquest any, la companyia també ha posat en marxa l'ampliació de la seua plataforma logística situada a Masquefa (Barcelona), així com la de Dos Hermanas (Sevilla).

Pujar