21 de setembre de 2020 21/9/20

Oberta la convocatòria per obtenir la beca Fundación Cañada Blanch-LSE

Oberta la convocatòria per obtenir la beca Fundación Cañada Blanch-LSE - (foto 1)

  Fundación Cañada Blanch i el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València han obert el termini d'inscripció per obtindre la beca Fundación Cañada Blanch-LSE. Aquesta convocatòria permet una estada formativa i de recerca de tres mesos a la London School of Economics. Poden presentar candidatures fins el 31 d'octubre de 2018.

  Entre els requisits necessaris per presentar-se s'ha de ser titulat de la Universitat de València en 2017 o 2018 dels següents graus: ADE, ADE-Dret, Dret, Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, Història, Economia i International Business. A més, s'ha d'acreditar un nivell B2 o superior d'anglès.

  La quantia del premi és de 7.000 euros per tal de poder finançar l'estada per complet. Durant aquest període, els guardonats tenen accés a les instal·lacions de la LSE, i altres institucions acadèmiques del Regne Unit, on poden assistir a seminaris, tallers i conferències.

  La guardonada el 2017 va ser Nerea Mª Gómez Fernández, Graduada en Economia per la Universitat de València, per la seua línia d'investigació al voltant de "Anàlisi i avaluació dels efectes de l'aplicació de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) sobre el procés i els resultats educatius". En 2016, Asensio Robles, Graduat en Història va estar premiat per la seua línia d'investigació al voltant de "La Guerra Freda i comunitats de seguretat: una nova construcció d'Occident".

  Més informació sobre la beca en aquest enllaç https://goo.gl/bnawtT i el formulari de sol·licitud ací https://goo.gl/TMKtg8 

  Sobre Fundación Cañada Blanch

  Fundación Cañada Blanch és una entitat independent i sense ànim de lucre que acosta l'educació i la cultura a la societat. Promou la innovació social a través del diàleg, la transmissió de valors i coneixement, i l'aposta pel talent. La seua activitat s'estén al Regne Unit on el seu fundador, Vicente Cañada Blanch, va iniciar el seu mecenatge pioner i tasca social.

  Universitat de València

  Universitat de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar