elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova agressió masclista a València: enganxa a la seua parella embarassada per parlar per telèfon

Nova agressió masclista a València: enganxa a la seua parella embarassada per parlar per telèfon
  • La xica de 28 anys va ixir fugint de casa mentre era perseguit pel seu agressor

A poques hores de commemorar-se el Dia Internacional de la Lluita contra la Violència de Gènere, es produïa a València un succés que ens recorda perquè és tan important tenir un 25N. Aquest dimecres a la nit una dona era agredida per la seua parella a València.

La xica, de 28 anys, estava a més embarassada, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana Aarón Cano. Pel que sembla, tots dos van discutir fa uns dies i l'home se'n va anar de casa. Ahir a la nit va tornar i, segons l'atestat policial, va ser una telefonada de telèfon la que va desencadenar l'agressió.

Segons la denúncia, la xica parlava per telèfon i el noi li va preguntar amb qui parlava. Fruit de la gelosia va començar a colpejar-la i ella va ixir de casa fugint. L'agressor, presumptament, li va donar una puntada de peu que quasi la va tirar per les escales i ella va aconseguir ixir al carrer mentre el seu agressor el perseguia.

Va ser un veí que va veure l'escena qui va avisar la Policia Local. Pel que sembla, no era la primera vegada que l'agredia, sinó la quarta segons va denunciar.

Aquest succés l'ha donat a conèixer el regidor Aarón Cano en una roda de premsa en què ha fet balanç de les xifres de la violència de gènere a la ciutat de València: “Aquesta és una realitat que passa quasi diàriament a la ciutat de València”.

Pujar