elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maria Josep Amigó acudeix a l'exaltació de Rocío Gil com a Fallera Major de València 2018

Maria Josep Amigó acudeix a l'exaltació de Rocío Gil com a Fallera Major de València 2018

    La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, acudirà aquesta vesprada a l'exaltació de Rocío Gil com a Fallera Major de València 2018. L'acte d'apertura de l'any faller tindrà lloc a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, a les 21:30 hores.

    Aquesta serà l'exaltació més llarga de la història. Presentada per Pepa Gómez i Vicent Sempere, l'exaltació serà amenitzada per la "Colla el Cudol", grup de dolçaina de la falla Montortal-Torrefiel, que tocarà bandes sonores de cine adaptades a aquest instrument tant valencià.

    L'acte és un dels més importants del món faller, no sols perquè es l'inici de l'any de les festes josefines, sinó també, perquè es desvetllarà el color de l'espolí de Rocío, un secret molt esperat.

    A aquest acte, a més de la cort d'honor de Rocío, estarà també la cort d'honor infantil i la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez. Com a colofó, tindrà lloc un espectacle pirotècnic amb efectes de llum y color, finalitzant així l'acte de coronació de la regina de les falles 2018.

    Pujar