elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Crits' i 'Chss', els projectes de Sevilla-Dénia per a les Falles de 2018

'Crits' i 'Chss', els projectes de Sevilla-Dénia per a les Falles de 2018
  • La comissió de Russafa va presentar els projectes de Raúl Martínez Ruiz 'Chuky'

MÉS FOTOS
'Crits' i 'Chss', els projectes de Sevilla-Dénia per a les Falles de 2018 - (foto 2)
'Crits' i 'Chss', els projectes de Sevilla-Dénia per a les Falles de 2018 - (foto 3)

Ahir divendres 8 de desembre es van presentar els projectes què l'artista faller Raúl Martínez Ruiz "Chuky" està realitzant per a les Falles de 2018 per a la comissió de la Falla Sevilla-Dénia i Germanies.

La falla gran, amb el lema "Crits" té una gran feina pre-taller amb la realització d'un escaneig en tres dimensions de diferents rostres coneguts de la nostra comissió i del món faller.

Cadascun amb el seu "crit" aportarà al conjunt de la falla la incorformitat amb totes les injustícies que ens acompanyen durant la vida diària i que ens envolta.

Un treball impecable de modelat d'Estudio Chuky que va celebrar diverses sessions al casal amb l'escàner per aconseguir plasmar de la millor manera els rostres que prendran part a la falla. Cal recordar que aquesta participa a la categoria Cinquena B del concurs de falles de Junta Central Fallera.

La falla infantil té com a lema "Chss" i parlarà de totes aquelles coses amb les que els xiquets han de guardar silenci, amb un toc divertit. Aquesta participarà a la secció 10ª del concurs de falles de Junta Central Fallera.

La presentació d'esbossos es va celebrar al casal de la comissió i a l'acte va ser presidit per la Fallera Major Marta Albors Lagardera, la Fallera Major Infantil Aroa Martínez Ayala, el President Andrés García García i el President Infantil Jorge Galiana Moreno.

Pujar