30 de novembre de 2020 30/11/20

Els ninots viuen la nit de la cremà en els magatzems de Fira València

Els ninots viuen la nit de la cremà en els magatzems de Fira València - (foto 1)
  • Allí romandran fins el mes vinent de juliol

MÉS FOTOS
Els ninots viuen la nit de la cremà en els magatzems de Fira València - (foto 2)

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat els magatzems de Fira València on estan guardant-se els ninots de les falles, a l’espera de poder ser cremats més endavant, una vegada passe la situació d’emergència sanitària.

Acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i del director de Fira València, Enrique Soto, l’alcalde Ribó ha dit que “hui, dia de Sant Josep, vivim la jornada a València amb una especial nostàlgia, per l’ajornament de les falles, però també amb l’esperança ficada en superar esta crisi sanitària entre tots i totes”.

Ribó ha explicat que “les festes grans de la nostra ciutat viuen un parèntesi, i les reprendrem amb la força que cal d’ací a uns mesos, quan tot haja passat. Hui m’enrecorde especialment de les falleres majors de València i les seues Corts, però també de totes les comissions falleres, i de tots els sectors implicats en la Festa, que s’han vist afectats pel coronavirus”.

I més enllà de la festa, l’alcalde s’ha dirigit a “la ciutadania en general i tots els sectors productius valencians que estan patint l’angoixa de moltes incerteses. Precisament en este moment vull traslladar-los un missatge clau d’una certesa que sí poden tindre: tindran a l’Ajuntament de València al seu costat”.

Pujar