29 de novembre de 2020 29/11/20

Never Dull, Whatever, Home Selector i Toni Copas, protagonistes de la quarta sessió d''Els Escalons de l'IVAM'

Never Dull, Whatever, Home Selector i Toni Copas, protagonistes de la quarta sessió d''Els Escalons de l'IVAM' - (foto 1)
  • Els DJ de The Basement tornaran el 6 de setembre per a celebrar l'acabament de l'estiu

Aquest divendres, 26 de juliol, es viurà l'última sessió de juliol d''Els Escalons de l'IVAM'. Una cita en la qual els residents de The Basement, Whatever Charles i Toni Copas donaran pas al convidat Never Dull, el mexicà amb base d'operacions a Los Angeles que arrasa en les llistes d'èxits musicals de mig món. Never Dull acumula diversos milions de reproduccions en les diferents plataformes de reproducció musical en línia i unes crítiques que auguren un futur prometedor per a aquest jove productor.

La música electrònica i la pluja artificial tornen aquest divendres en la quarta sessió d''Els Escalons de l'IVAM'. Per segon any consecutiu aquest cicle de música electrònica, en col·laboració amb The Basement, se celebra sota la instal·lació artística del Grupo Aranea, un anell de 13 x 8 metres suspés a una altura de 4,2 i 8 metres que llança aigua polvoritzada per a generar un microclima.

La instal·lació artística, anomenada com el 'núvol' de l'IVAM, té programades pluges, des de les 20.00 hores fins a les 24.00 hores, per a refrescar els assistents al ritme de la música.

Els DJ de The Basement tornaran en una nova sessió musical el pròxim 6 de setembre per a animar la festa fi d'estiu que prepara l'IVAM a la seua terrassa frontal.

Pujar