elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Las Naves acull l'exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’ dins del projecte MEDNIGHT 2021

Las Naves acull l'exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’ dins del projecte MEDNIGHT 2021
  • La Nit Mediterrània de les Investigadores se celebra enguany el 24 de setembre

L'exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’ podrá visitar-se a partir d’aquest  dijous 16 de setembre en el centre d'innovació Las Naves, i fins al 22 d’octubre, i forma part de MEDNIGHT 2021. La Nit Mediterrània de les Investigadores, que se celebra enguany el 24 de setembre, té com a objectiu mostrar a la ciutadania la rellevància de la Ciència i la Investigació que es desenvolupa als països del Mediterrani amb especial atenció al paper de la dona en aquesta àrea.

La mostra sobre dones científiques és una col·lecció de breus biografies amb rostres nous, frescos, diferents i d'actualitat; rostres de dones que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals molt variades, però totes elles amb un element comú que les connecta: el Mare Nostrum.

Com a element distintiu de l'exposició, les dones que apareixen han participat en l'elaboració d'aquesta: es tracta de dones referents de la ciència mediterrània, en actiu i que han col·laborat en l'elaboració dels textos que parlen d'elles.

En l'exposició podrem trobar, per exemple, a científiques com Ornela Bardhi, informàtica d'Albània; Rashika El Ridi, immunòloga d'Egipte; Pascale Cossart, bacteriòloga de França; la biòloga María Blasco, d'Espanya; i la química Najat A. Saliba, de Líban.

Pujar