5 de desembre de 2020 5/12/20

El Museu de Belles Arts de València ofereix una programació especial en la setmana de la dona

El Museu de Belles Arts de València ofereix una programació especial en la setmana de la dona - (foto 1)
  • ‘Dona i Art’ es desenvolupa del 3 al 8 de març amb conferències sobre les dones i les arts, un concert i un espectacle de dansa

El Museu de Belles Arts de València ha dissenyat el programa ‘Dona i Art’, amb activitats relacionades amb les diferents expressions artístiques que han desenvolupat les dones al llarg de la història per a commemorar el Dia de la Dona.

Les activitats s’inicien el 3 de març amb la conferència ‘Dones de Roma. Grans oblidades de la història’, de l’escriptora Isabel Barceló Chico, Premi Crítica Valenciana 2019 en la modalitat d’assaig.

El director del Museu de Belles Arts de València, Carlos Reyero, oferirà el dia 4 de març, la conferència ‘Mirar les dones que miren’, mentre que el dia 5 de març serà el professor de l’ESAD de València, Albert Esteve, qui donarà la conferència ‘Hi ha hagut importants dones artistes?’.

Les tres conferències són a les 18.30 hores de la vesprada a la sala d’actes del museu amb accés lliure fins a completar aforament.

El dissabte 7 de març, al vestíbul del museu, a les 18.30 hores, la companyia Marea Danza oferirà l’espectacle ‘Yo quiero’, i el diumenge a les 12.00 hores, al pati de l’Ambaixador Vich, tindrà lloc el concert ‘La cortesana. Una reflexió femenina a la cort del duc de Calàbria’, a càrrec de Música Trobada.

Pujar