4 de desembre de 2020 4/12/20

El Museu de Belles Arts de València disposa de tallers infantils tots els diumenges de la tardor

El Museu de Belles Arts de València disposa de tallers infantils tots els diumenges de la tardor - (foto 1)
  • Es pot participar en dos tallers en horari matinal: ‘Música i color’ i ‘Fem arquitectura’

El Museu de Belles Arts de València ha programat tallers infantils els diumenges al matí perquè els més menuts comencen a tindre contacte amb aquest centre cultural d’una manera lúdica i divertida.

El taller ‘Música i color’ es desenvolupa tots els diumenges del mes de novembre, comença a les 11.30 hores, i és necessari reservar i confirmar la reserva, per a la qual cosa cal enviar un correu a monica@icaedro.com amb el nom dels participants i la seua edat.

Adreçat a xiquets de 5 a 12 anys, el taller consisteix a crear melodies amb colors i textures. Així, les notes musicals seran els colors, i els instruments, els pinzells. S’identifica cada nota amb un color i cada ritme serà un tipus de pinzellada, perquè cada participant cree la seua pròpia partitura.

L’altre taller infantil, ‘Fem arquitectura’, romandrà obert tots els diumenges fins al 19 de gener de 2020. Està dirigit a un públic més menut, de 3 a 6 anys, que ha d’estar acompanyat pels seus pares. No es requereix cita prèvia i comença a les 11.30 hores.

En aquesta activitat els participants disposaran, a manera de joc de construcció, de les diverses formes geomètriques que conformen els elements del Pati de l’Ambaixador Vich: columnes, capitells, arcs... Amb les peces grans es crearà en aquest espai singular del Museu de Belles Arts de València un paisatge de construccions realitzades pel públic infantil amb la seua pròpia visió arquitectònica.

Per a més informació sobre els tallers, podeu consultar el web del museu: consultar ací

Pujar