2 de juny de 2020 2/6/20

Multen set persones per fer una festa en una casa al Marítim

Multen set persones per fer una festa en una casa al Marítim - (foto 1)
  • La Policia Local de València ha posat 14 denúncies des que es va aprovar el decret d'Estat d'Alarma, entre elles els propietaris d'un bar que va obrir aquest dilluns

El cos de Policia Local de València ha posat les primeres denúncies per no respectar l'estat d'alarma a la ciutat durant la crisi de l'covid-19. De moment, han estat 12 les persones a les quals se'ls ha multat per diferents circumstàncies i dues empreses, el que es tradueix en un total de 14 denúncies des que va ser aprovat el Reial Decret 463/2020 per part de Govern d'Espanya.

Concretament, els primers a ser multats van ser tres joves que, el mateix dia en què es va decretar l'estat d'alarma, a més de portar amb si suposades substàncies il·legals, transitaven a la nit per l'Antic llit del riu Túria.

Així mateix, aquest dilluns, dia 16 de març, agents de la 7a Unitat denunciar a dues persones més per la zona del Marítim per un delicte de desobediència, després de negar a abandonar la via pública en diverses ocasions. Aquest mateix dia, la policia també va intervenir en una empresa d'ITV que seguia operativa i en un bar que, presumptament, va obrir les portes ahir a la nit fent cas omís de les mesures imposades des de dissabte.

Durant aquesta matinada, s'han dut a terme les últimes multes interposades pel servei de policia local quan agents de la 7 UD Marítim han intervingut en un domicili de districte en el qual, s'estava celebrant una festa. Finalment, han estat set les persones denunciades i immediatament s'ha obligat els assistents a tornar als seus habitatges.

El regidor de Protecció Ciutadana de València, Aaron Cano, ha assenyalat que s'ha de seguir insistint per disminuir al màxim el nombre de conductes incíviques i no col·laboratives amb l'estat d'alarma decretat. En aquest sentit, ha afirmat que Policia Local farà complir el Reial Decret "rigorosament" per contenir la propagació de virus.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar