25 de maig de 2020 25/5/20

La Mostra de Vins, ajornada pel coronavirus

La Mostra de Vins, ajornada pel coronavirus - (foto 1)
  • El popular esdeveniment que se celebra en el riu estava previst per al 16 al 19 d'abril però es queda sense data donada la incertesa

La Mostra de Vins que estava prevista celebrar-se del 16 al 20 d'abril a València s'ha ajornat sense nova data donada la pandèmia del coronavirus. Així ho ha assegurat PROAVA en un comunicat.

“La Junta Directiva juntament amb l'Equip tècnic de PROAVA hem decidit ajornar la 32 Mostra PROAVA prevista inicialment per al 16 al 20 d'abril, així com els actes paral·lels entorn a aquesta”, ha comunicat l'organització, qui també anuncia que paral·lelament s'han cancel·lat les visites al Celler del S.XIII durant els pròxims dies, “fins que es normalitze aquesta situació d'incertesa”.

Aquest anunci arriba, expliquen, “donada la ferma decisió de la Generalitat Valenciana, seguint la instrucció del Ministeri de Sanitat d'ajornar a València els esdeveniments multitudinaris, i atés que el Govern entén que hi ha raons de salut pública per a no celebrar esdeveniments d'aquest tipus al nostre país en els pròxim mesos”.

La 32a Mostra Proava, Mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana és el major esdeveniment d'agroalimentació de la Comunitat Valenciana. Se celebra en el Tram 9 del Llit del Rio Túria i congrega a milers de persones cada any, especialment per a degustar els vins de la regió.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar